Mijn mannen

Ik ben op dit moment bijna monogaam. De vlinders die ik voel voor Mah Man en een onwerkelijke hoeveelheid studiewerk houden me genoeg bezig. Wanneer ik een crush heb, doe ik er niets mee vanwege tijdgebrek. One night stands zijn iets van een vaag verleden. Het is mono-time!

Behalve op vrijdag. Op vrijdag werk ik nog steeds als parttime hoer en doe ik da sexeh en intieme dingen met leuke mensen. Op vrijdag ben ik soms zo vaak niet-monogaam achter elkaar dat mijn lichaam op raakt en ik na een dag van bootyshaken in mooie lingerie, ’s avonds alleen nog maar in Mah Mans grote trui op zijn bank kan uitsuffen met pluishaar. Er is een maximum aan sexy dat je kunt zijn in een etmaal.

Na twee jaar werken als kinky prostituee speel ik voornamelijk met vaste klanten (of gasten, als je dat mooier vindt klinken). Vaste klanten zijn geweldig. Niets mis met Nieuwe Sekspartner Energie, natuurlijk; het verkennen van lichamen, het experimenteren en ontdekken hoe je elkaar naar onverwachte plekken kunt brengen. Allemaal fijn en spannend. Maar de chemie die je kan opbouwen met een vaste sekspartner? Rawrr.

Je bent vertrouwd met elkaars lichaam, elkaars geur en elkaars turn ons. Je weet hoe je de ander met eén beweging, een knipoog of een ruk aan het haar in die intieme bubbel kan trekken waardoor de hele wereld gaat bestaan uit de ruimte die je met zijn tweeën gebruikt en waarin alles draait om jullie; kleiner en groter worden, plagen, wegzinken, al giechelend overleggen over de volgende stap of juist overweldigen, de juiste nuance raken met een precisie die je enkel kunt opbrengen bij een bekende.

Ik date met mijn klanten met de ultieme que sera, sera instelling. We mogen elkaar onwijs en daten voor het plezier, op dit moment. Wat werkt dat werkt en als het niet meer leuk is, houden we ermee op. Zonder verplichtingen, self-indulgent en genotzuchtig.

Het is maar gaaf om zo’n vrijblijvende genegenheid voor mensen te mogen voelen. Mijn mannen zijn awesome.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s