Kink Congres 28 november

Hi y’all! Marijke Vonk organiseert op 28 november het kink congres, een dag lang leren over BDSM. Theorie én praktijk komen langs aan de hand van workshops en lezingen. Ik ben er sowieso bij.

Ben je nieuwsgierig naar bdsm? Ben je een professional die weleens met kinksters te maken krijgt? Ben je een doorgewinterde sm’ert die zijn kennis over seks wil verdiepen? Dan raad ik je zeker aan om te gaan.

De groep aan workshopdocenten en sprekers is echt indrukwekkend. Ik kijk zelf bijzonder uit naar de lezingen over BDSM en de wet, de lezing over kinky wetenschap van Andreas Wismeijer en de lezing van Marije Janssen over BDSM beyond the binary. Yours truly geeft een lezing over commerciële sm, als de kinky ho die ik ben.

Als je een workshop kan meepakken, doe het! De docenten zijn allemaal briljant, om ze allemaal bij elkaar te hebben is bijzonder. Ik ga de hele dag lezingluisteren, maar ben stikjaloers op iedereen die naar de bondage workshop gaat met Butterfly Bondage, zonder twijfel het grootste knooptalent in Nederland. Ook ben ik ontzettend nieuwsgierig naar de relatievormen workshop van Roos Reijbroek, de eloquente nieuwe stem van niet-monogame peeps in Nederland.

Een laatste tip: blijf voor de film Love Hard van Sensate Films. Ik heb deze BDSM docu gezien op het Porn Film Festival in Berlijn en het is indrukwekkend. De eerste keer dat ik zo’n rake documentatie van kink heb gezien. Kijk ‘m op het congres, koop hem online, kijk het.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s